Restylane

Restylane fremhever din naturlige skjønnhet –nå kan du få definerte ansiktskonturer, fyldigere lepper eller utjevning av linjer i ansiktet – med øyeblikkelig og naturlig resultat.

Restylane er en krystallklar gel laget av stabilisert hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen. Se hjemmesiden til RESTYLANE NORGE for mer informasjon, de har også en del bilder tilgjengelig.
Vi har allikevel hentet litt informasjon fra hjemmesiden deres som dere kan lese her:


RESTYLANE SKINBOOSTERS:


Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Hvordan foregår behandlingen?

Restylane Skinboosters består av 3 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom, der mikrodoser injiseres under huden. Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid. Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldes, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Gi din hud en fantastisk og naturlig glød!

En behandling du kan stole på: Restylane Skinboosters er en revolusjonerende ny behandlingsmetode som er videreutviklet fra Restylane, som har over 16 millioner behandlinger bak seg siden 1996. Effekten og sikkerheten rundt HA er dokumentert i mange kliniske studier.

Ditt utseende, ditt valg:
Det finnes flere Restylane Skinboosters, slik at behandlingen kan tilpasses dine behov og din hudkvalitet. Restylane Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers om man ønsker det. Snakk med din autoriserte behandler, som kan veilede deg til de produktene og den behandlingen som oppfyller dine ønsker.

Områder som kan behandles: Restylane Skinboosters tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud som andre vil misunne deg. Slik bedrer du hudens kvalitet innenfra. Restylane Skinboosters er et allsidig produkt til:

Kvinner og menn med alle hudtyper
Mennesker i alle aldre (aldersgrense 18 år)
Ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage
Alle som vil bedre sin hudkvalitet, også acnearr eller solskadet hud

KORT OM LEPPEBEHANDLING:

Nå ønsker kvinner et naturlig utseende med vakre, sensuelle lepper. Derfor må behandling av leppene ses i sammenheng med hele ansiktet. Leppene skal være i symmetri med resten. Tiden med store, unaturlige andelepper er heldigvis forbi.

Behandlingen med Restylane Kysse og Restylane Lyps gir umiddelbare og naturlige resultater. Noen ønsker mer fylde og konturer, andre ønsker fukt og mykhet. Med Restylane sine leppeprodukter kan du få akkurat det resultatet du vil. Om det er å tilføre tørre lepper fukt og minimal fylde, markere leppekanten, korrigere munnvikene og få et gladere uttrykk, redusere linjer rundt munnen, få litt mer volum eller rette opp skjevheter.

Restylane tilbyr i perioder av året egne lipgloss og leppepomader når du gjør leppebehandling. Spør etter dem når du er hos oss.


HUDSTUDIO AS | Kirkebakken 5, 6415 Molde | Telefon: 71 25 74 37 | E-post: post@hudstudio.no