Rynkebehandling


Medisinsk Behandling

          

Rynkebehandling

Det virkestoffet er en effektiv behandlingsform mot rynker i pannen, både de på tvers, og "sinnarynken" mellom øyenbrynene samt rynker som oppstår ved øynene når du smiler. Metoden er utbredt og benyttes verden over. Behandlingen utføres av sykepleier med 10 års erfaring. Ved behandling av rynker vil det alltid være individuelle tilpassinger, dette vurderes før behandlingen.

Mange har også god effekt ved bruk av middelet ved spenningshodepine.           

Virkestoffet har 3-4 mnd. effekt som "rynkestopper". Du vil deretter få din vanlige bevegelse tilbake. Effekten av behandlingen reduseres på slutten av denne perioden og virkestoffet etterlater ingen restprodukter i kroppen. Det er viktig for oss at du som kunde skal føle deg trygg og sikker på behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Virkestoffet injiseres med en liten engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Virkestoffet blokkerer nerveimpulsene og forhindrer at musklene trekker seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Fordi spissen på sprøyten er så tynn, føles stikkene små og ubetydelige. Mange beskriver sprøytestikket som et myggstikk. Behandlingen tar ca 15 min. Etter injisering kan man gå rett tilbake til daglige gjøremål. Virkestoffet begynner å virke 2-4 dager etter behandlingen og det tar 1-2 uker før man oppnår full effekt. Gravide og ammende skal ikke behandles.       

Hvor lenge varer en behandling?

Behandlingen er forbigående. I gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger pr år. Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet så mye som mulig den første dagen etter behandling. Dette øker absorpsjonen av middelet og effekten av behandlingen.

Uønskede bivirkninger er svært sjeldne

Uønskede bivirkninger etter bruk av virkestoffet er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen. I sjeldne tilfeller kan muskelen i øvre øyelokk svekkes i 1-2 uker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger av behandlingen. Man bør ikke gni eller massere det behandlede området, da dette kan medføre at virkestoffet sprer seg til nærliggende muskler, som dermed kan inaktiveres for en tid. Dersom man behandler panne, vil den ytterste delen av øyenbrynene kunne heves noe.


HUDSTUDIO AS | Kirkebakken 5, 6415 Molde | Telefon: 71 25 74 37 | E-post: post@hudstudio.no