Ansiktsbehandling

Kropp og Velvære

Ved regelmessig stell og bruk av produkter som er tilpasset din hud, oppnår du en sunn og frisk hud. Riktig hudpleie vil også kunne hjelpe til med å utsette aldringsprosessen og ivareta hudens helse, uansett alder og hudtype.

Vi anbefaler i tillegg regelmessig profesjonell behandling, da vi disponerer avansert utstyr og produkter som gir grundigere og mer effektive resultater. Vi på Hudstudio vil gi deg den beste veiledning og skreddersy et behandlingsprogram for deg, basert på behandling i klinikk i kombinasjon med et tilpasset hjemmepleieprogram. Resultatet vil gi deg ren nytelse og velvære, med en hud andre vil beundre!

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert innen våre fagområder, og vil derfor kunne tilby deg det beste innen de ulike behandlingene og markedets beste kvalitetsprodukter både i klinikk og til hjemme bruk.

Alle våre hudpleieserier har egne hudpleiebehandlinger utviklet av verdens ledende og innovative hudpleieprodusenter. Behandlingene er utviklet for alle hudtilstander og alle hudtyper. Du og din terapeut kan velge mellom pleiende behandlinger og hudfornyende behandlinger alt etter ditt behov.

Rygg og brystparti kan på samme måte som ansiktet være utsatt for tilstopping av talg i poreutgangene. Dette kan også medføre kviser. Det er også vanskelig og holde området bakteriefritt, noe som lett forverrer tilstanden. Vi har både hjemmebehandling og klinikkbehandling som hjelper deg med dette problemet.

HUDSTUDIO AS | Kirkebakken 5, 6415 Molde | Telefon: 71 25 74 37 | E-post: post@hudstudio.no