bareMinerals

RENE MINERALERBASERT PÅ RENE MINERALER
bareMinerals er en komplett makeupserie basert på naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

FOREBYGGER HUDALDRING
For å beskytte huden mot for tidlig aldring, inneholder flere av bareMinerals sine produkter UV-beskyttelse og gir den optimale "året-rundt"-beskyttelsen. Utvalgte produkter fra bareMinerals er anbefalt av den amerikanske kreftforeningen, The Skin Cancer Foundation.

IT ALL STARTS WITH A GOOD FOUNDATION…
Alle produktene fra bareMinerals jobber med huden, ikke mot den. Flere av ingrediensene har pleiende effekt og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring. bareMinerals har produkter for alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud. Med bareMinerals Foundations og komplementære produkter får du et naturlig resultat. Samtidig kan alle våre foundations bygges opp til en mer dekkende makeup, det eneste du må gjøre er å velge ønsket konsistens og tilpasse makeupkosten etter ditt behov.

bareSkin™ THE FUTURE OF FOUNDATION
Vi sa at vi aldri ville lansere en flytende foundation - men det var før vi fant den unike sammensetningen av ingredienser som utgjør bareSkin Pure Brightening Serum SPF 20 Foundation. Vi har rett og slett funnet en måte å skape fremtidens foundation på, en unik flytende serum-foundation som er helt annerledes enn noe annet på markedet. Vi utvider bareskin familien med bareSkin® Complete Coverage Serum Concealer, en godt dekkende concealer formulert med en cocktail av nærende mineraler og et pleiende, avsluttende pudder.
HUDSTUDIO AS | Kirkebakken 5, 6415 Molde | Telefon: 71 25 74 37 | E-post: post@hudstudio.no