BITCHN` BROWS


Bitchn´ Brows er en serie brynsprodukter utviklet for det skandinaviske utseende. Vi har implementert rike kalde farger med et hint av varme, slik at alle farger kan kombineres. På denne måten kan du designe din egen farge enten du er lys eller mørk. Produktene fungerer perfekt som øyenskygge & kajal. Dette er et must produkt for både kvinner og menn som ønsker å fremheve sin naturlige fylde og form i brynene. Vær kreativ- fremhev ditt karakteristiske uttrykk og skap den optimale looken.

Colorescience


Colorescience inneholder ingen kjemikaler eller skadlige konserveringsmidler, ingen alkohol eller mineralolje, ingen parfyme eller kjemiske solfiltre. Dette er mineralmake-up av høy kvalitet med gode råvarer, og bidrar med sine eksklusive minealformuleringer til å gjøre huden sunnere og beskytter mot UV-strålinger. Du kan lese mer her: Colorescience


Lipsmart
LIPSMART®  gir  INTENSIVT med FUKTIGHET til TØRRE LEPPER  slik at de UMIDDELBART ser SUNNERE og FYLDIGERE ut –  med langtidsvirkende effekt.

AKTIVE INGREDIENSER
De 5 Kraftfulle LIPSMART® Ingrediensene Peptider  -  Phytokinetm   -  Ceramider 3  -  Glykolipider  - Tribehenin Kombineres for en synergieffekt, en bioaktiv  blanding av frukt og planteekstrakter  LIPSMART®  ER ANBEFALT AV LEGER, Dermatologer, Plastisk Kirurger og University of Miami Sylvester Cancer Center har anerkjent  LIPSMART®  som en hjelp til pasienter som lider av ekstremt tørre lepper etter cellegiftbehandling eller behandling med medisiner som virker uttørkende. LIPSMART®’s kraftige fuktighetsgivende teknologi har vist seg å være en av de mest effektive leppebehandlinger innenfor både den medisinske og den kosmetiske bransjen. 

LIPSMART® vs. LEPPEPOMADE / BALMER Leppepomade og balm pleier leppene så lenge de er på, men vil gradvis forsvinne. De trekker ikke inn i leppen eller holder på fuktigheten over lang tid. De vil faktisk gi en tørrere etter-effekt når de er borte fra leppene. Dette resulterer i enda tørrere lepper som trenger stadig hyppigere påføring.   LIPSMART®’s innovative fuktighetsteknologi penetrerer under leppens overflate ned til cellenivå og tilfører intensivt med fuktighet. Med sine 5 dokumenterte bioteknologiske og botaniske aktive ingredienser vil LIPSMART®  umiddelbart starte en helende og nærende prosess for  lepper som er tørre, sprukne og med lite volum. 

LIPSMART®’s Multiaktive Egenskaper
HYDRATING TECHNOLOGY
1. Stimulerer den naturlige produksjonen av kollagen – Optimaliserer Fuktighet 2: Fanger og holder på fuktighet – Holder Leppene Fuktet Lenger
3: Danner en beskyttende barriere -  Begrenser Fuktighetstap og gir Fyldigere Lepper Leppene føles umiddelbart  mer fuktet og for en lengre periode, i tillegg får leppene mer volum og et fyldigere utseende. 

Nailtiques

Nailtiques er en profesjonell og terapeutisk serie for naturlige negler.

Fantastiske produkter fra Nailtiques som forebygger, beskytter og behandler. Alle produktene bygger på unike kombinasjoner med naturlige proteiner og fuktighetsgivende ingredienser som fremmer veksten av friske, sunne negler.

Med jevnlig bruk trenger du ikke lenger jobbe så hardt for å beholde pene negler, hender og føtter, og produktene er enkle og raske å bruke for alle.De er designet for individuell behandling av alle typer negler. Hver enkelt proteinformula inneholder spesielle ingredienser som binder neglens lag sammen for å bygge en sterk, fleksibel negl som ikke fliser eller brekker.

HUDSTUDIO AS | Kirkebakken 5, 6415 Molde | Telefon: 71 25 74 37 | E-post: post@hudstudio.no