Fotona 4D og 2D laser


Hudforyngelse med laser

Ved hudforyngende laserbehandling overføres ufarlige, langbølgede laserlys inn i huden. Langbølgelys penetrerer dypt inn i huden. Den forårsaker varmeutvikling i det øvre hudlaget og dermis. Når det blir varmt nok, dras kroppens kollagen sammen mens det stimuleres kollagendannelse. Hudens struktur og balanse mellom talgproduksjon og fuktbevarende evne bedres, porer og små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, huden blir friskere og gamle solskader repareres. Huden er intakt etter behandling, det vil si du kan gjøre daglige aktiviteter og gå på jobb umiddelbart.

Oppstramming av huden (Skin Tightning / Power Tightning):

Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 2-6 ukers mellomrom. Sluttresultatet sees etter 6-8 måneder.
Under behandlingen kontrolleres temperaturen i huden med laser (infrarød temperaturmålere) for å sikre optimale resultater. Det engelske navnet på behandling er kjent som "Skin Tightning" eller "Power Tightning". Best oppstrammende effekt sees hos kvinner fra tidlig 40 årene opp til 55- 60 år, når du begynner å merke at huden din blir litt slapp. Fordelen med denne behandlingen i forhold til en tradisjonell ansiktsløftning, er at hvis du ikke har for mye slapphet i huden, unngår du nedetid ettersom du ikke trenger å være hjemme fra jobb. Du får ingen arr, du får en bedre hud, alt til en pris som er vesentlig lavere enn løft. For å opprettholde resultatene, anbefaler vi en enkel behandling to ganger per år. Har du mye overflødig hud, er det bedre med en real ansiktsløftning.    

Her kan du se video av Fotona 4D Skin Tightning.

Akne og Rosacea:
Behandlingen lindrer også symptomer hos yngre mennesker som har akne og rosacea. Det kan være et effektivt supplement til behandling av akne og rosacea med piller og kremer.

Hva må jeg ta i betraktning før en behandlingen?
Når det gjelder 4D, bør du ikke sole deg eller benytte solarium/naturlig soling to uker før og en uke etter behandling. Hvis det er sol ute, bør du beskytte deg med en faktor på minimum 30.  

Flere tips for hudforyngelse:
I tillegg til den oppfriskende hudforyngelse som laser gir, kan du forbedre resultatene ytterligere på bestemte rynker med Restylane og Botox, samt ZO Medical/ ZO Skin Health og Elizabeth Arden PRO ved å beskytte, forebygge og forbedre huden.

Under en 4D tightning, behandler vi huden med en Nd: YAG laser, og slimhinnene inne i kinnene med Er: YAG-laser. Deretter får du oppstramming på to plan - 2D. Dette strammer opp huden og reduserer nasolabiale folder, det vil si rynker rundt munn. Behandlingen er smertefri, varme på huden er det eneste du vil føle. Det er ingen flassing etter behandling. Som med alle hudoppstrammings behandlinger, anbefaler vi gjentatte behandlinger. Fotona 4D hudforyngelse er en ikke-kirurgisk behandling av ansiktshud og slimhinner i munnhulen med to forskjellige lasere i fire nivåer i huden. Behandlingen stimulerer til økt kollagendannelse i huden under ulike bindevevslag, strammer opp huden og reduserer nasolabiale folder (rynker fra neseborene til munnvikene) uten injeksjon av filler, hudens porer blir redusert og hudfargen forbedres. De fire behandlingene anbefales med intervaller på to til seks uker. 

Har du en hud som har rynker, arr, ujevnheter, store porer eller solskader? Da kreves det ofte en laser behandling for at du skal få en synlig forbedring av hudstrukturen. Laserpeeling er en meget effektiv metode for behandling av rynker. Den har også en fantastisk effekt på aldersflekker, ujevnheter, store porer, akne og arr. Både mindre områder og hele ansiktet kan behandles.

Er laser peeling rett for meg?

I forkant av behandlingen blir du tatt imot av en erfaren sykepleier som gjør en vurdering på hva som er den rette behandlingen for akkurat din hud. Vi gjør oppmerksom på at du ikke skal eksponeres for sol to uker før og to uker etter en laserbehandling. I noen tilfeller kan din hud også trenge førbehandling med A-vitaminkrem og herpesprofylakse. Hvordan foregår behandlingen? Erbium laseren er en kald laser som skånsomt føres over huden lag for lag til den nivå der nydanning av hudceller skjer. Laserpeelingen skjer under lokalbedøvelse og du kan gå hjem direkte etter behandlingen. Du kan regne med en rødhet og en viss hevelse av det behandlede området. Det er viktig at du holder huden ren og fuktig de første dagene. Den nye huden er sensitiv og helbredelsesprosessen tar alt fra 3 til 7 dager. Under de første 4 månedene skal du unngå å utsette det behandlende området for sol. Du bør bruke solkrem med SPF 50 daglig for å unngå pigmentering.

Hva er resultatet?

Behandlingen fornyer ytterhuden slik at du får en jevn hud som gløder. Selve hudfornyelses prosessen er avhengig av hvordan din hud responderer og kan ta opp til seks måneder inntil du får den fulle kollageneffekten. Du opplever at din hud ikke bara ser yngre ut, men også at den er mer elastisk enn tidligere. Daglig bruk av en medisinsk hudpleiekrem slik som ZO Medical anbefales for å opprettholde resultatet. Vær obs på at resultatet varierer mellom ulike personer grunnet individuelle forskjeller i arveanlegg og hudkvalitet. Fotona Erbium laser er en svært kraftig og unik lasermaskin. Med den patenterte teknologien som brukes er det mulig å behandle alle typer hud ved hjelp av forskjellige innstillinger tilpasset hver enkelt pasient. Vi kan gi pasientene utmerket og tilfredsstillende resultater ved å fjerne alle rynker, mindre kviser, arr, solflekker, fregner, føflekker, vorter og noen pigmentskader. Laserenergi brukes til å gi målrettet og kontrollert behandling av skadede områder og bidrar til å stimulere de cellene som kalles "fibroblaster" til å produsere ny kollagen og hud. Laserstrålene øker stramningen og jevner ut fargetonene og teksturen i huden. Fregner og hudflekker i ansiktet forsvinner, jevnheten kommer tilbake.

Visste du at det fines ulike laserpeelinger?

Dyp Laser Peel: Ideell for oppstramning av huden og reduksjon og fjerning av fine rynker, dype rynker og aknearr.
Fremgangsmåte: Gir absolutt fantastiske resultater, men krever også en klar forpliktelse til god solpleie og hudpleie etter behandlingen. Du vil se mange år yngre ut med resultater som varer opptil ett tiår! Behandlingen starter med at en bedøvende krem blir smurt på det området som skal behandles. Dette for å gjøre behandlingen mest mulig komfortabel. Etter selve laserbehandlingen vil det behandlede området se ut som ved betydelig solbrenthet. Avhengig av dybden av arrdannelsen og rynkene, kan det være nødvendig med videre "spot" behandlinger på enkelte områder, men da til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Mindre eller smale rynker blir vanligvis fjernet ved første behandling. Prosedyren tar cirka seksti minutter. Rekonvalesenstiden er på ca. fem dager, selv om du kanskje ikke føler deg "visuelt" komfortabel nok til å gå tilbake til arbeidet før etter sju dager.

Medium Laser Peel: Ideell for slapp hud eller hengehud
Fremgangsmåte: Spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramning av huden ved mindre hud ablasjon. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen. Overflateskader i huden flasser av i løpet av 1-5 dager etter behandling og kollagenstimuleringen og oppstramningen fortsetter i 3 måneder. Avhengig av pasientens tilstand er rekonvalesensperioden for denne behandlingen én til tre dager. De fleste er tilbake på jobb innen to dager.

Lett Laser Peel: Ideell for aknearr, reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmenterte områder, kråketærrynker, oppstramming av øyelokkene, innstramming av huden på hendene og fjerning av solflekker/aldringsflekker på hendene.
Fremgangsmåte: Dette er en unik, trygg og skånsom laser behandling som fjerner det øverste laget i huden på en kontrollert og presis måte. En Fotona Lite Laserbehandling tilsvarer minst åtte microdermabrasionbehandlinger. Med denne metoden er det ingen "slitasje" på huden din, som ved microdermabrasion. Behandlingen kan gjentas hver fjerde uke om ønskelig og tar ca tjue minutter. De fleste går tilbake til jobb neste dag.

Laser lunch facelift: Ideell for aktiv akne, rosacea, ødelagte blodkar, pigmentflekker og store porer. Behandlingsområder inkluderer ansikt, bryst, begge sider av halsen og hendene.
Fremgangsmåte: Fotona Dualis Nd: YAG laser gir ansikts- og hudforyngelse uten hudablasjon. Ønskede resultater oppnås gjennom oppstramming av huden og stimulering av dannelse av kollagen. Denne laserbehandlingen kan også fjerne rødme og ødelagte blodkar. Behandlingen gjentas hver 2-3 uke. Absolutt ingen behov for sykemelding og kan også utføres under lunsjpausen.


HUDSTUDIO AS | Kirkebakken 5, 6415 Molde | Telefon: 71 25 74 37 | E-post: post@hudstudio.no