Fokus på kvinnehelse

Gynekologisk
laserbehandling Fotona™
En trygg, anerkjent og effektiv metode for behandling av flere intime kvinneplager som urinlekkasje, vaginal prolaps, vaginal relaxing syndrom (nedsatt tonus i skjeden), vaginal tørrhet og tilbakevennende infeksjoner. Vår gynekolog utreder og kartlegger problemene- og finner behandlingsmetode som passer deg!

Fotona har i mere enn 15 år vært ledende innen forskning på lasergynekologi, og utviklet revolusjonerende, minimalt invasive metoder basert på bransjens gullstandard Er:YAG og Nd: YAG laserbølgelengder. Eksepsjonelle kliniske resultater har ført til bedre livskvalitet for kvinner verden over.
(Det er en minimal invasiv (kke kirurgisk) og nærmest smertefri prosedyre som tar ca 1 time, med lav komplikasjonsrisiko.)

Fotona laser hindrer tap av collagen og løsere bindevev som kan komme med aldring, tyngdekraft og svangerskap. Gjennom termisk påvirkning stimuleres produksjon og remodulering av kollagenfibre og elastin. Dette gir en fastere skjede med bedre støtte for urinrøret og mindre stress inkontinens (urin lekkasje ved hoste og aktivitet), en sterkere tonus gir bedre kontakt ved samleie og økt kvalitet seksuelt. Fotona laser øker blodgjennomstrømningen i vevet som videre normaliserer Ph, forebygger tørrhet og infeksjoner.

Ca 70% av kvinner over 50 år vil plages i perioder med vaginal tørrhet, 25% av alle kvinner vil I løpet av livet være plaget med en form for urinlekkasje, ca 50% av kvinner som har født flere enn 1 barn er plaget med en grad av fremfall.
Konservativ behandling som bekkenbunnstrening kan være utilstrekkelig grunnet dårlig complaince hos pasienten eller mangel på veiledning. Kirurgi er ofte effektivt men er forbundet med en høyere komplikasjonsrisiko.


Behandlingen utføres av lege og gynekolog Irina Vadset.
Artikkelbilde - Fokus på kvinnehelse

Flere nyheter