Sklerosering av ben utført av hudlege

Ønsker du penere ben og har synlige blodkar kan sklerosering hjelpe deg. Sklerosering er en effektiv metode vi bruker til å fjerne sjenerende blodårer på ben.


Behandlingen utføres av hudlege Myrna Hanke. Behandlingen skjer ved at Aethoxysklerol 0,5 % eller 1 % sprøytes inn i aktuelle blodårer. Væsken virker vevsirriterende og utløser en lokal irritasjon i åreveggen, slik at blodåren klemmer seg sammen og hindrer blodgjennomstømming. Blodårene blir ikke borte, men blodtomme og dermed lite eller ikke synlige. Årene vil være mer synlige den første tiden etter behandlingen, for deretter å gradvis forsvinne de neste 4 til 8 ukene.

Unngå all trening det første døgnet etter behandlingen. Man bør også unngå hard trening, som løping og styrketrening av ben de påfølgende 2 ukene. Hard trening kan føre til at blodkarene utvider seg, noe man vil unngå. Det anbefales videre at man benytter støttestrømper i 2 uker og høy solfaktor den første måneden etter behandling.

Light Eyes Ultra- Behandling mot mørke ringer og poser under øynene

Problemer rundt øyepartiet hvor Light Eyes Ultra kan bidra til forbedring:

- Hevelser/ poser over og under øynene
- Blå ringer- spesielt under øynene
- Tøtt hud og små rynker
- Fordypning under øynene- tap av vevselastisitet- innsunket vev rundt øynene

Hva er Light Eyes Ultra?

En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyalunronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin.

Ekstrakter er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.
Behandlingen vil lysne området rundt øynene, redusere væskeansamling og gi yngre og friskere utseende.

Vi anbefaler 3 behandlinger med 15 dagers mellomrom, så en vedlikeholdsbehandling hver 6. måned.

Behandlingen ligger under mesoterapi i vår behandlingsmeny.

Hårfjerningslaser i verdensklasse!

Kast høvelene- nå kan du være klar på et øyeblikk! Hårfjerning med laser er rask og effektiv permanent hårreduksjon. Vi bruker Candela GentleLase Pro , verdens mest effektive hårreduksjonssystem. For glatt hud hele året.

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret, dermed ødelegges hårroten. Flere hår blir behandlet i hvert laserskudd, noe som gjør behandlingen rask og effektiv.

Hva må jeg gjøre før behandlingen?

All form for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere forbrenning av huden. Det er derfor viktig å unngå sol/solarium på området fire uker før og fire uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området en uke før behandling. Er huden brunere enn den opprinnelige fargen kan laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden og gi forbrenning. Dette kan føre til hyperpigmentering eller hypopigmentering av området.

Solfaktor 30-50 anbefales daglig i tiden etter behandling.

Hårene skal ikke vokses/nappes/epileres fire uker før behandling, men de kan barberes helt frem til behandlingen.

Gjør det vondt?
De fleste beskriver behandlingen som ubehagelig i stedet for smertefull. Nivået av ubehag varierer fra person til person og avhenger av området som behandles - vi stolte av å utføre behandlingene raskt og trygt, så det er over på kort tid! Laseren har et innebygd kjølesystem som reduserer ubehag. Det er normalt å bli rød og lett irritert i hårsekkene etter behandling.

Vi behandler ikke: Gravide/ammende, vent 6 måneder etter Isotretinoin- selv lavdose.
Ny innovativ behandling!

PB Serum

PB Serum l er en innovativ serie produkter produsert i Spania som benytter ny og banebrytende teknologi. De er etablert i 43 land og er de eneste på markedet med denne revolusjonerende, forskningsbaserte teknologien.

PB Serum er vår nye superbehandling med enzymer vi allerede har i kroppen, og den er 100 % naturlig. Behandlingen gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle.

PB Serum Enzym-terapi er en injeksjons-behandling som består av 3 enzymer (lipase, kollagenase og lyase) som er 100% naturlig og som vi har i kroppen i fra før.

Produktet injiseres i ønsket område med en tynn nål. Det er lite nedetid, men det kan oppstå blåmerker. Behandlingsområdet kan bli litt hovent og føles litt ømt i 1-2 døgn.

Man skal unngå badstue og hard trening samme dag.

Er det fett man ønsker å fjerne, så anbefales det å kutte ut / redusere inntaket av karbohydrater samme dag og dagen etter behandling. Årsaken til dette er at produktet bryter ned triglyserider (fettstoffer) i kroppen. Karbohydrater øker dette nivået i kroppen og gjør dermed at man får dårligere effekt av behandlingen.

Det anbefales 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom for optimalt resultat.

PB SERUM FINNES I 3 VARIANTER, ETTER HVA OG HVILKET OMRÅDE / INDIKASJON SOM SKAL BRUKES :

PB SERUM MEDIUM (KOLLAGENASE) : Brukes til behandling av lokalisert fett-depoter i ansikt og på kropp (f.eks. dobbelthake eller “love handles”)

PB SERUM LOW (LYASE) : Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks poser under øyne og hovne ben)

PB SERUM HIGH (LIPASE) : Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.


PB Serum kan i tillegg til dobbelthake brukes på følgende indikasjoner :
Lokale fettdepoter (hamsterposer, mage, love handles, ridebukselår og overarmer).
Kjevelinje.
Poser under øyne.
Løs hud på hals og bryst.
Alle typer arr (keloide, akne, hypotrofiske og artrofiske).
Brannskadet hud.
Cellulitter.
Strekkmerker.
Hovne ben.

Ny og unik behandling for øye området

SUNEKOS 200
Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og oppbygger hudens kvalitet og balanse.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlings områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Visia hudscanner i salong

Da er den endelig på plass!

Uansett hvilke hudplager, utfordringer og ønsker du har for en bedre hud, anbefaler vi at du starter med en hudanalyse.

?

Med hudanalyse-systemet VISIA, får du en dyptgående og grundig hudanalyse med den nyeste teknologien innen området.

?

Takket være denne unike teknologien, kan vi dokumenterer effekten av behandlingene dine samt se hvilke behandlinger og produkter som passer din hud best.

?

Her er eksempler på hudproblemer vi kan avdekke og se forbedringer av:

Flekker

Rynker

Porer

Hudtekstur

UV-flekker (overfladiske pigmenter)

Brune flekker (dype pigmenter/Melasma)

Røde områder (blodkar)

Porfyriner (bakterier på hudoverflaten)

?

Med VISIA hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin og et kamera. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både hudoverflaten og videre nedover i hudlagene.

?

Når hudanalysen er gjennomført, skreddersyr din behandler behandlinger og produkter, tilpasset de resultatene vi ser og behovene/ønskene du har. Underveis i behandlingen, vil vi måle deg på nytt for å se virkningen og resultatene.

?

?Slik gjøres hudanalysen
?
Du plasser ansiktet i skanneren og slapper av i skuldre og nakke

Analysen starter. Du vil ikke merke noe. Behandler står ved siden av deg under hele skanningen og den gjøres i løpet av få minutter

Når huden er ferdig analysert, går behandler igjennom de ulike resultatene fra analysen med deg for å skreddersy behandling og produktene som passer din hud og dine behov og ønsker

Hvis du starter behandling i klinikk, foretar klinikken jevnlig nye analyser for å se på virkningen og resultatet av behandlingeneKort om VISIA hudanalyse

En hudanalyse med VISIA forteller nåtiden om huden din. Vi ser hvor du har mest rynker og risiko for å utvikle flere. Vi ser pigmentflekker både over og under hudoverflaten, blodkar, porer og porfyriner(bakterier)

Når vi tar en ny analyse - etter at du har vært til behandling over tid - ser vi effekten av behandlingene

Hvis du er kunde som tar behandling eller kjøper produkter hos oss er hudscanningen gratis.