Ny innovativ behandling!
Publisert 24/03/2021

PB Serum

PB Serum l er en innovativ serie produkter produsert i Spania som benytter ny og banebrytende teknologi. De er etablert i 43 land og er de eneste på markedet med denne revolusjonerende, forskningsbaserte teknologien.

PB Serum er vår nye superbehandling med enzymer vi allerede har i kroppen, og den er 100 % naturlig. Behandlingen gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle.

PB Serum Enzym-terapi er en injeksjons-behandling som består av 3 enzymer (lipase, kollagenase og lyase) som er 100% naturlig og som vi har i kroppen i fra før.

Produktet injiseres i ønsket område med en tynn nål. Det er lite nedetid, men det kan oppstå blåmerker. Behandlingsområdet kan bli litt hovent og føles litt ømt i 1-2 døgn.

Man skal unngå badstue og hard trening samme dag.

Er det fett man ønsker å fjerne, så anbefales det å kutte ut / redusere inntaket av karbohydrater samme dag og dagen etter behandling. Årsaken til dette er at produktet bryter ned triglyserider (fettstoffer) i kroppen. Karbohydrater øker dette nivået i kroppen og gjør dermed at man får dårligere effekt av behandlingen.

Det anbefales 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom for optimalt resultat.

PB SERUM FINNES I 3 VARIANTER, ETTER HVA OG HVILKET OMRÅDE / INDIKASJON SOM SKAL BRUKES :

PB SERUM MEDIUM (KOLLAGENASE) : Brukes til behandling av lokalisert fett-depoter i ansikt og på kropp (f.eks. dobbelthake eller “love handles”)

PB SERUM LOW (LYASE) : Brukes til behandling av slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f.eks poser under øyne og hovne ben)

PB SERUM HIGH (LIPASE) : Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker og cellulitter.


PB Serum kan i tillegg til dobbelthake brukes på følgende indikasjoner :
Lokale fettdepoter (hamsterposer, mage, love handles, ridebukselår og overarmer).
Kjevelinje.
Poser under øyne.
Løs hud på hals og bryst.
Alle typer arr (keloide, akne, hypotrofiske og artrofiske).
Brannskadet hud.
Cellulitter.
Strekkmerker.
Hovne ben.

Flere artikler