Hårfjerningslaser i verdensklasse!
Publisert 07/05/2021

Kast høvelene- nå kan du være klar på et øyeblikk! Hårfjerning med laser er rask og effektiv permanent hårreduksjon. Vi bruker Candela GentleLase Pro , verdens mest effektive hårreduksjonssystem. For glatt hud hele året.

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret, dermed ødelegges hårroten. Flere hår blir behandlet i hvert laserskudd, noe som gjør behandlingen rask og effektiv.

Hva må jeg gjøre før behandlingen?

All form for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere forbrenning av huden. Det er derfor viktig å unngå sol/solarium på området fire uker før og fire uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området en uke før behandling. Er huden brunere enn den opprinnelige fargen kan laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden og gi forbrenning. Dette kan føre til hyperpigmentering eller hypopigmentering av området.

Solfaktor 30-50 anbefales daglig i tiden etter behandling.

Hårene skal ikke vokses/nappes/epileres fire uker før behandling, men de kan barberes helt frem til behandlingen.

Gjør det vondt?
De fleste beskriver behandlingen som ubehagelig i stedet for smertefull. Nivået av ubehag varierer fra person til person og avhenger av området som behandles - vi stolte av å utføre behandlingene raskt og trygt, så det er over på kort tid! Laseren har et innebygd kjølesystem som reduserer ubehag. Det er normalt å bli rød og lett irritert i hårsekkene etter behandling.

Vi behandler ikke: Gravide/ammende, vent 6 måneder etter Isotretinoin- selv lavdose.
Flere artikler